http://www.accesoriiauto.org/ Accesorii si alarme auto,mp3 player,boxe auto,sisteme audio,lanturi antiderapante,,huse,angel eyes,jante,statii emisie-receptie

http://www.accesoriiauto.org/
RO EN
 Autentificare       Cont nou
 
 
  • 5704
  • Transport
  • Husa
  • Lanturi
  • Parrot
Cine suntem
SC TITANIC GRUP SRL este una din primele companii din domeniul tehnicii de securitate infintate in judetul Arges. Fondata in 1994 TITANIC GRUP este recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea, profesionalismul personalului nostru si prin promovarea unor servicii de inalta calitate orientate catre client.

Principalul domeniu de activitate al SC TITANIC GRUP SRL este comercializarea si instalarea de:
- sisteme de securitate pentru autoturisme,
- sisteme audio pentru autoturisme si cladiri, accesorii auto - (detectoare radar, senzori parcare, car-kituri, instalatii xenon, sisteme de navigatie),
- sisteme de securitate pentru cladiri
- sisteme de detectie si semnalizare a incendiului
- sisteme CCTV
- sisteme de alarmare impotriva efractiei
- interfoane si videointerfoane
- sisteme de control acces
- retele date/voce-cablare structurata
- bariere acces auto, automatizari porti si usi garaj
- sisteme de climatizare pentru autoturisme si cladiri
- standuri de prezentare audio-video
- folii solare si antiefractie omologate pentru autoturisme si cladiri

SC TITANIC GRUP SRL este autorizata in domeniul lucrarilor de instalare sisteme securitate auto si echipamente auto de RAR, in domeniul proiectarii, instalarii si intretinerii/verificarii sistemelor de alarmare impotriva efractiei de IGPR si in domeniul proiectarii, instalarii si intretinerii/verificarii sistemelor de alarmare si semnalizare a incendiilor de IGSU.

Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru pentru garantarea unei calitati maxime a serviciilor si produselor oferite de catre compania noastra si pentru a oferi clientilor solutia optima, conform cu cerintele acestora.

Experienta SC TITANIC GRUP SRL, relatiile bune dintre compania noastra si companiile colaboratoare, pregatirea personalului nostru reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri.
Titanic Shop Alarme auto www.price.ro - your shopping expert Viziteaza magazinul accesoriiauto.org pe ShopMania Viziteaza magazinul pe Cauti.ro Ghidul tau autentic de shopping.